Jump to content

Pac

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  2332
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Pac last won the day on September 1

Pac had the most liked content!

Community Reputation

98 Excellent

About Pac

 • Rank
  Forumberoende

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Per Adelsson
 • Ort
  Göteborg
 • Locost-status
  Locost-intresserad
 1. Triumph Spitfire Mk3 1970

  Ford 1600 Duratec/sigma. Den är lätt, kraftfull, modern och enkel att få delar till Nytt, är en utmaning, men varför nytt? Köp en nedmonterad bakvagn och byt alla bussningar/lager/slitdelar. Till en sådan ombyggnad och med de vikterna du siktar på finns det bara ett kommersiellt alternativ i mina ögon till att bygga själv: Miata-delar. De hittar man bäst i England. Nej, till de vikterna du har finns det inget som passar från personbilar. Miata, BMW, ... de blir alla för tunga. Men varför inte gå på Wilwoods? De är riktigt bra och lätta. Jag har ett par fram på min MX5'a NC. De är lätta och fina och biter som satan!
 2. Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  Kämpa på!!!!
 3. Solcellspark

  Hur mycket energi har du genrerat hitintills? Skickar du ut på elnätet eller har ni en jäkligt varm badtunna?
 4. Photobucket 3rd party hosting -Fix

  Ja jag säger då det, stackars photobucket..
 5. Vedde 7 Byggtråd - Duratec

  När jag tittade på din laddluftkyl började jag fundera på varför du satt luftfiltret där? Men så kom jag ihåg, du bara förbereder...
 6. Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  gör bypassen mindre... Jag har ett 6mm aluminiumrör som jag klämt ihop till ID<<1mm på min C20XE och det funkar klockrent.
 7. Caterham clone med B230FK

  Caterham kör med fyrpunktsupphängning av kylaren vilket inte helt optimalt, tro mig..... Jag kommer att bygga om min till trepunktupphängning med "tredje punkten" mitt på kylaren underifrån för att komma ifrån det problemet. Vidare är al-kylare känsliga för vibrationer så de måste hängas upp ganska "slappt" för att inte spricka.
 8. Caterham clone med B230FK

  Hur funkade nya ratten på bana?
 9. TreeBee trehjuling

  Grattis!!!!!!!!
 10. TreeBee trehjuling

  Jag använde fordonsprovarna i GBG. Jag använder dem till allt de tar emot sedan dess. De förstår och vet vad det handlar om, de är riktigt, riktigt bra!
 11. Japp, har haft den i någon vecka och den funkar bättre än min gamla. De levererade inte så snabbt som de lovade men tog ansvar för det så jag är har inget att klaga på alls. Jag är kanonnöjd med min nya tvätt! Det var läckage som tog livet av min gamla tvätt så jag har också kollat att avtappningskranen är ORDENTLIGT tätad. Inga problem med den nya alls, det såg jättebra ut.
×