Jump to content

Pac

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  2349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Pac last won the day on January 16

Pac had the most liked content!

Community Reputation

103 Excellent

About Pac

 • Rank
  Forumberoende

Profile Information

 • Kön
  Kille

Profile Fields

 • Namn
  Per Adelsson
 • Ort
  Göteborg
 • Locost-status
  Locost-intresserad
 1. Som sagt, arbetet med att sätta ihop styrelsen 2018 fortgår och det är tydligt att det behövs support om vi skall få ihop det. Ingen som är sugen på att bidra lite?
 2. Hej, förutom att ha en kul stund ihop och snacka locost kommer vi att på klubbens årsmöte att välja styrelse. Mats G och jag drar igång valberedningsarbetet och hoppas vara klara till slutet på Januari. Om du har idéer eller vill bidra till valberedningen alt. styrelsen så hör av dig till mig eller Mats! Mvh, Per
 3. Nej, El Vito blir hur cool som helst! Kör vidare på den!
 4. Så där ja! Hur tänker du göra med kylning/värmning av batteri, motor och laddare?? En liten arduino som sköter en elektrisk pump eller har du hittat smartare lösningar? Kanske redan finns eftermarknadsprylar som tar hand om det?
 5. Kul med kommentarerna! Något att ta med till nästa år.
 6. Solcellspark

  Tesla's nya lastbil säljs med fast Kw-pris. Det fixar Elon genom att sätta upp solceller i anslutning till sina Ladd-stationer. Att ladda El-Vito direkt från solcellerna kommer att ta evigheter. Kommer du att ha ett batterilager som mellanlager och ladda El-Vito därifrån eller hur har du tänkt?
 7. Underbart! Fanken vilken fart och disciplin du har jag är grön av avund!
 8. Hej, jag har surfat blöt-bläster ett tag och tycker att det ser väldigt intressant ut tack vare att det verkar vara en mer skonsam metod än torr-blästring. Jag har lite fundering på sådant som jag skulle vilja göra, finns det någon som har en maskin eller som vet om något företag som har en så man kan prova på lite?
 9. Seven Böcker

  Oj, här finns mycket att botanisera bland! Jag är intresserad av de fyra vänstra i övre raden samt "Lotus Caterham seven and the R500" i nedre raden. Det är inte så att du är i GBG någon dag så man kunde få titta på dem?
 10. Helt rätt! Den skall se skitig och sliskig ut, precis som en riktig hantverkar-continer när du kör i från dussin-porscharna!
 11. Du får måla caliprarna svarta eller "smutsiga" så att de inte avslöjar dig!
 12. Juste transplantering av ett Corvette-chassie! El Vito kommer att skrämma mången turbo-nerd både vid rödljuset och i kurvorna! Skitcoolt concept! Måla nu inte om den utan håll den "stealth" med orginal sittbänk och ful röda färg. Ultimata turbodödaren!
×