Jump to content

klingan75

Forumdeltagare
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

klingan75 last won the day on November 27 2015

klingan75 had the most liked content!

Reputation

1 Neutral

Profile Information

  • Kön
    Kille

Profile Fields

  • Namn
    Anders Klingberg
  • Ort
    Frillesås
  • Locost-status
    Övrigt
  1. En granne till mig gillar bilar och säljer fudge så jag tipsar om nedanstående. Boka in lördagen den 13:e augusti! Då kommer vi att arrangera bilutställning och lagerförsäljning här på Mrs Curlie´s i idala. Vi gillar båda bilar och godsaker. Dessutom mini-loppis. Vi räknar med 30-50 utställare. Anmäl gärna att ni kommer redan nu. Vi kommer uppdatera med information allt eftersom. Alla som vill ställa ut (gamla bilar, sportbilar, ovanliga bilar, mopeder, gamla traktorer, alla är välkomna!) anmäl er till oss. Alla utställare kommer bjudas på mat, kaffe och en fin goodiebag! Ni kan anmäla er på Facebook eller till info@mrscurlies.se Välkomna! https://www.facebook.com/events/148268088929712/
  2. Har du tagit kontakt med någon från SFRO? Jag vill minnas från bygghandboken att de inte är vidare förtjusta i diesel...
  3. Hur går det med detektivarbetet att hitta en Panterakaross?
  4. Nej. Det är SFRO väldigt tydliga med att man inte accepterar.
  5. Det borde väl inkludera bakaxeln och den är ju inte ofjädrad vikt trots allt. Hjulen borde gå att hitta mycket lättare. Naven är ju ganska tunga och det är inte mycket att göra åt..
  6. Ingen tråd på Crocs utan jag har den på rejsa. Inget Autofabchassie, ville inte ha hotrodchassie med badbalja. Infon angående antidive kommer från en pensionerad Cobrabyggare och dels från Göran Malmbergs banbilsboken. Dessutom har väl Corvette redan på C5 slutat med antidive i framvagnen. Jag är inte övertygad om att biltillverkarna nödvändigtvis bygger det bästa ur väghållningshänseende utan att de snarare är bakbundna av kompromisser för att få fram någorlunda vettiga egenskaper för vardagskörning. Jag har inte kommit längre än att jag kommer strunta i antidive vilket innebär att jag kommer sätta sågen i min ram. Däremot har jag inte ännu simulerat fram var jag vill ha övre bärarm utifrån den undre.
  7. Det är jag som är svågern som bygger Cobra, den senaste infon jag har är att du struntar helt i antidive. Montera övre bärarmen helt horisontell sett från sidan. Sedan byter du plats på höger och vänster övre bärarm, den är vinklad ute vid spindelleden så det blir bättre så. Du kommer se det när du monterar dom. Jag återkommer om jag kan vaska fram mer info om bakvagnen. Vilken årsmodell har du på hjulupphängningarna? Det gjordes ju förändringar under åren, infästningar för undre bärarm bak samt toestaget bak. Edit: Hmm detta blev visst mitt första inlägg på forumet.
×
×
  • Create New...