Jump to content

poff

Inaktiva
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About poff

 • Rank
  Member

Profile Fields

 • Namn
  Före Efternamn
 • Ort
  Lund
 • Locost-status
  Övrigt
 1. Taunus spindlar

  Hm, hur tusan dödar man en annons?
 2. Krävs det kat?

  Hej, jag har en Black Top 2.0l tagen från en Focus -03, står visserligen 04 på dekalen framtill men det har nog ingen större betydelse. Jag har tänkt köra med originalsprut och omex. Frågan är nu om jag måste ha kat dämpare eller inte. Enligt Westfield måste jag det. Är det någon som vet hur det ligger till med detta?
 3. Startmotor

  jajaja, tänkte inte på att startmotorn sitter lägre ner på typ9'an.
 4. Bromsar bak Westfield / VW golf

  Ellac, bultarna till oken, M10x1,25, var hittade du dem? Original är lite för korta.
 5. Westfield Golf bromsok

  Bultarna som håller bromsokshållarna är M10x1,25. Westfields spindlar är lite tjocka vilket gör att bultarna inte räcker till. Någon som vet var man kan få tag på längre? Låsbult med räfflad fläns och stigning 1,25 verkar vara en svår kombo att hitta. Alternativen att gänga om bromsokshållarna eller planförsänka hålen i spindlarna känns så där.
 6. Startmotor

  Sorin hade en så det löste sig ändå men tack ändå. Hur har du gjort med stänkplåten mellan motor och växellådan? Hålbilden passar inte till den startmotorn. Har du bara kapat av den och monterat startmotorn direkt på växllådan eller har du behållit plåten som distans ?
 7. Startmotor

  Hej, håller på med mitt Westfield bygge och letar startmotor, 2.0 Black Top, suttit i en svensk Focus. Hittade info på nätet att man skall ha en Lucas LRS543 med det lilla huset, 3,5´´, från en Sierra. När jag kollar på Bildelsbasen så verkar det bara finnas Bosch startmotorer. Är det någon som vet om det är någon skillnad mellan en Lucas och en Bosch?
 8. Ford Diff 7,5"

  Ja, får försöka samordna något, återkommer.
 9. Kul bygge med Morgan kaross. Sålde ett halvfärdigt bygge med Morgankaross för ett par år sedan. Trodde jag var ensam i Sverige med den typen av kaross. Lycka till med bygget!

 10. Westfield Golf bromsok

  Se där, en snabb Doktor i samma stad:) Tackar! Då lägger jag det till min att fixa lista.
 11. Taunus spindlar

  Letar efter ett par Taunus spindlar med hub.
 12. Ford delar

  Är lådan kvar?
 13. Ford Diff 7,5"

  Är den kvar och skulle det kunna vara något för mitt Westfieldbygge? /Dan
 14. Westfield Golf bromsok

  Hej, bygger en Westfield FW och kollar upp bakbromsarna. Vad jag kan få fram skall oken vara Golf IV och skivorna Escort mk 3-4 (främre). Är det någon som känner igen detta? Och fins det bara en sorts ok till alla Golf IV? /dan
 15. Jag ställde samma fråga på fordclubsweden och fick reda på genom therealpinto att det har cirkulerat ett vakuumschema här på forumet, någon som har kvar det?
×