Jump to content

DuttJansson

Forumdeltagare
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DuttJansson last won the day on July 2 2015

DuttJansson had the most liked content!

Reputation

1 Neutral

About DuttJansson

  • Birthday 04/02/1997

Contact Methods

  • Website URL
    http://eddiezero7.weebly.com/

Profile Information

  • Kön
    Kille
  • Plats
    Rasbo, Uppsala

Profile Fields

  • Namn
    Eddie Jansson
  • Ort
    Uppsala
  • Locost-status
    Har byggt locost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Har ganska många bilder på mitt projekt under "Galleri" på min sida: http://www.eddiezero7.weebly.com :)
  2. Riktigt kul å se! Som sagt så var Persbrandt bara i vägen under programmet.
  3. Bestyckningen måste jag se över ordentligt eftersom den går lite halvtaskigt än sålänge, men fullt körbart och mycket skoj. :) Kan återkomma med bestyckningen så fort jag fått lite bättre ordning på det.
  4. Antennerna används i nuläget bara till att folk ska fråga ;)
  5. Tackar för fin respons! :) Uppdaterat lite bilder... Tackar! Härligt, kul att det gick bra. Ska absolut ta mig till någon banträff när det passar, skulle ju va kul att se Saab:en in action ju :)
  6. -Här började vi att kolla alla lampor, mått på dem samt e-märkningar. -Mätte längd, bredd, axelavstånd o.s.v... -Sedan gick vi snabbt igenom vad som åtgärdats efter SFRO 2. -Han kollade lite under huven och under bilen (fast det inte går att se något där... :P ) .... -Chassinummer, sen ut å provköra lite innan Co2 samt vägning. Så såg iallafall min dag ut hos Bilprovningen, tog 2h ungefär. Under alla dessa steg fylldes det i massor av papper, som sedan skulle faxas till Transportstyrelsen. Pappersarbetet var det som tog mest tid... Det roligaste var att alla som jobbade där OCH kunderna släppte sina bilar och gick fram och tittade/pratade. :D
  7. Min besiktningsman på Bilprovningen sade till och med själv: -"Du ska väl ha små skyltar både fram och bak va?" Ingen tvekan härifrån... :bowdown:
  8. Hallå! Lite första gången jag kladdar här på forumet, men tänkte verkligen att nu är det dags då bilbygget är "färdigt" (färdigbesiktigat)!.... Jag har alltså byggt min s.k "ZERO7" som är baserad på kitet Zero från Great British Sports Cars. Detta är chassi #306 från dem. Jag påbörjade det hösten 2013, då var jag 16 år...och har i drygt 2 år byggt, haft roligt (för det mesta), haft mindre roligt och lärt mig otroligt mycket! Perfektionist som jag är har det lagts ner väldigt mycket tid på noggrannhet och detaljer, samtidigt som jag har haft denna sommar 2015 som deadline, så det har inte bara varit lugn och ro...men man hann! Donatorn var Ford Sierra -91 som hade gått 8000mil (!), och jag har använt den lite större motorn alltså 2.0 DOHC istället för pinto:n. Denna matas numera av 2 x Dellorto 40:or. :) Växellådan är MT75 med quick-shift, 7" diff.... Jaa det går ju att skriva hur mycket som helst egentligen, men tänkte lite bilder skulle få tala för sig själva, samt att ni är välkomna in på min hemsida jag håller på med där jag ska få ner ALLT. http://eddiezero7.weebly.com/ Tack sålänge! :) Uppdatering: Nya bilder!
  9. Tja! Det är jag som är den där andra som bygger en ZERO :) Jag kommer gärna på söndag och tittar lite, och snor med mig farsan som också är nyfiken. Bor i Rasbo så om jag fått rätt info ska det vara väldigt nära, men tar gärna en exakt adress så man inte hamnar i fel garage med nån moppegubbe ;) Hörs å ses! //Eddie
×
×
  • Create New...