DomiSeven

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  475
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DomiSeven last won the day on May 1 2015

DomiSeven had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About DomiSeven

 • Rank
  F.d Robospine
 • Birthday 10/03/80

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bergsland.se
 • Skype
  alex.bergsland

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Interests
  Bil
  Mc
  Foto
  Datorer
  Musik

Profile Fields

 • Namn
  Alex Bergsland
 • Ort
  Strängnäs
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

9011 profile views
 1. Jag körde med locost-lösning förrut men fick problem vid snabba växlingar, jag vet inte men det kändes som att det gick att växla snabbare än växellådan hann med :P Jag var med i ett raktframrejs och när jag skulle växla från tvåan till trean fastnade liksom spaken så att säga nånstans mellan ettan och trean, alltså själva spaken i själva växelrörelsen. Jag fick rulla in till vägkanten och rycka ett par riktigt ordentliga tag med bägge händerna för att det skulle släppa. Efter det köpte jag en spak till och lät den vara orginal i utväxlingen men att spaken blev något kortare. Efter det har även jag köpt Burtons kit men det ligger oanvänt. Men nog känns det lite långsamt när man växlar. Vad tycker ni andra om denna quick-shift-lösning?
 2. Det låter som att det har mer med quickshift-lösningen att göra tycker jag. Jag vet inte vad det för nåt du har men locost-varianten är ju att flytta leden har jag för mig. Är du säker på att det är rätt längd på delen som går ner och drar i "växeltjofräsen"? Alltså att den kommer åt och kan göra det den ska. Det här var ju lite svårt att förklara när man inte kan namnen på prylarna. Trist med bandaget.
 3. Tack själv :) Mycket trevligt som sagt, men nu är jag helt död. Jag har lika mycket ork som om jag hade puttat hem sjuan.
 4. Lite trist väder, färdmedel ej bestämt än
 5. Täckjacka [emoji23][emoji23]
 6. Jag vet inte alls hur du har tänkt det här kanske du har planerat redan. Men glöm inte att det kan vara bra att kunna plocka isär grejerna utan att behöva använda kap. Jag fick såga upp ett extra stort hål så att jag kan tråckla ut grenröret ur motorutrymmet utan att ta ur motorn först. Sen har jag en täckbricka över hålet så det ser bra ut.
 7. 1. Jari Kinnunen, 1 på grillningen 2. Per Adelsson, 1 på grillning 3. Fredrik Pousard, 1 på grillning 4. Alex Bergsland & Jerk Bergsland (pappa), 2 på grillning 5.
 8. Det är gängat likadant på bägge sidor, jag har för mig att den säljs som att den ska funka åt bägge hållen.
 9. Nej det är gängat i godset.
 10. Ja men det låter ju som samma grej? Nu är min på plats i alla fall. Det blev väldigt många av och påskruvningar av kopplingskorgen samt i och urplockningar av motorn innan allt klaffade [emoji32]
 11. Den här tråden till exempel fick jag varken mejl eller notifiering om att du svarat, det var först när du citerade mig som det kom.
 12. Tack Jocke! Ja, de senaste trådarna är markerade som "inga notifieringar" medan de innan jag ändrade inställningen till "Skicka inga notifieringar till mig" är markerade som "Omedelbar notifiering". Jag verkar inte få nån notifiering i Tapatalk heller på de där jag inte får nåt mejl. Det här känns ju lite konstigt, om Tapatalk blint följer inställningen om att mejl skickas känns det ju lite konstigt, det är väl ingen som vill ha två notifieringar om samma sak? Hur har ni andra detta inställt? Ingen annan som använder Tapatalk?
 13. Tappar det färgen av sig själv? Jag minns inte vad jag använda första gången men även den tappade färg, men det var på grund av läckande kylvätska och kanske tvättvatten men inte värme. Denna gången var det både bandage och spray från DEI och det är ju inte billig direkt. Kan vara lämpligt att köpa från Dahlhems om man vill ha spray då de var de enda jag hittade som sålde den.
 14. Det ser ju grymt bra ut!
 15. Jag använder Tapatalk i mobilen och skulle gärna vilja att notifieringarna endast kommer där. Är det nån som vet om det går att få till? Som det är nu säger Tapatalk till i telefonen att nån har skrivit nåt, vilket är helt ok. Men sen kommer det ett mejl en viss tid efter, som meddelar samma sak. Jag försöker bli av med mejlen men lyckas inte. Såhär ser foruminställningarna ut: Jag tänker att "Skicka inte notifieringar till mig" borde åsidosätta de övriga valen.