Jump to content

DomiSeven

Locost Sverige medlemsklubb
 • Content count

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DomiSeven last won the day on May 1 2015

DomiSeven had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About DomiSeven

 • Rank
  F.d Robospine
 • Birthday 10/03/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bergsland.se
 • Skype
  alex.bergsland

Profile Information

 • Kön
  Kille
 • Interests
  Bil
  Mc
  Foto
  Datorer
  Musik

Profile Fields

 • Namn
  Alex Bergsland
 • Ort
  Strängnäs
 • Locost-status
  Har byggt locost

Recent Profile Visitors

9189 profile views
 1. Putsa rostfritt

  Ok, då testar jag en brun [emoji3]
 2. Putsa rostfritt

  Jag hade bandage förbi kollektion förrut men nu slutade jag tidigare och det är rätt fult under. Vad kan man använda för att putsa. Jag har provat med autosol och trasa men det biter inte ett dugg. Jag har för mig att smederna som svetsar rostfritt har nån trissa som ut lite som svart spettekaka [emoji16] Kan det vara nåt?
 3. Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Tack alla grymma som var med och styrde upp dessa två dagar!
 4. Domiseven - Westfield Seiw Zetec 2.0

  Ja, samma dimension hela vägen runt. 8mm invändigt tror jag, 15mm utvändigt i alla fall.
 5. Domiseven - Westfield Seiw Zetec 2.0

  Jag hade läckage efter soppapumpen och trodde först att det vad dåligt åtdraget (det sitter en adapter ingängad i pumpen på ut-sidan). Men när jag hade dragit åt och återfyllt tanken så läckte det ännu mer, då hittade jag en spricka i godset där adaptern sitter. Så det blev en tur med hojen till Biltema för att köpa lite grejer. Pump 52203 Förfilter 52300 Filter efter pumpen 523008 Det var ju samma grejer som jag hade innan så det var inga problem att få ihop det men när jag startade motorn såg jag att det blir en massa bubblor i förfiltret, det har ju varit så förut också och det har ju funkat men jag tänkte att det kanske inte är så bra? Vad säger ni, ska man hitta på nån annan lösning? Det är ju ganska praktiskt med det lilla plastfiltret som man ser igenom och lätt kan se att det finns soppa et.c.
 6. Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Hallå på er, jag fick en fråga av min far som kommer vara med och köra min bil på söndag. "Lägsta krav på säkerhetsutrustning är E-märkt MC/Bilsportshjälm och heltäckande kläder i svårantändligt material, t.ex. bomull." Är jeans tillräckligt svårantändligt? Jag själv har inte riktigt funderat på det då jag har overall men visst brukar det vara folk som kör i jeans? Ett annat alternativ var bomullströja och arbetsbyxor, byxorna är flamskyddade så det lär ju vara lugnt men lite knöligare med fickor och knäskydd.
 7. 1.---- Alex Bergsland 2.---- Alex Bergsland 3.---- 4.---- 5.---- 6.---- 7.---- ..... 16.----
 8. BOE7 med Zetec & R1-brygga

  Jag körde med locost-lösning förrut men fick problem vid snabba växlingar, jag vet inte men det kändes som att det gick att växla snabbare än växellådan hann med :P Jag var med i ett raktframrejs och när jag skulle växla från tvåan till trean fastnade liksom spaken så att säga nånstans mellan ettan och trean, alltså själva spaken i själva växelrörelsen. Jag fick rulla in till vägkanten och rycka ett par riktigt ordentliga tag med bägge händerna för att det skulle släppa. Efter det köpte jag en spak till och lät den vara orginal i utväxlingen men att spaken blev något kortare. Efter det har även jag köpt Burtons kit men det ligger oanvänt. Men nog känns det lite långsamt när man växlar. Vad tycker ni andra om denna quick-shift-lösning?
 9. BOE7 med Zetec & R1-brygga

  Det låter som att det har mer med quickshift-lösningen att göra tycker jag. Jag vet inte vad det för nåt du har men locost-varianten är ju att flytta leden har jag för mig. Är du säker på att det är rätt längd på delen som går ner och drar i "växeltjofräsen"? Alltså att den kommer åt och kan göra det den ska. Det här var ju lite svårt att förklara när man inte kan namnen på prylarna. Trist med bandaget.
 10. Garageträff Uppsala

  Tack själv :) Mycket trevligt som sagt, men nu är jag helt död. Jag har lika mycket ork som om jag hade puttat hem sjuan.
 11. Garageträff Uppsala

  Lite trist väder, färdmedel ej bestämt än
 12. BOE7 med Zetec & R1-brygga

  Täckjacka [emoji23][emoji23]
 13. BOE7 med Zetec & R1-brygga

  Jag vet inte alls hur du har tänkt det här kanske du har planerat redan. Men glöm inte att det kan vara bra att kunna plocka isär grejerna utan att behöva använda kap. Jag fick såga upp ett extra stort hål så att jag kan tråckla ut grenröret ur motorutrymmet utan att ta ur motorn först. Sen har jag en täckbricka över hålet så det ser bra ut.
 14. 1. Jari Kinnunen, 1 på grillningen 2. Per Adelsson, 1 på grillning 3. Fredrik Pousard, 1 på grillning 4. Alex Bergsland & Jerk Bergsland (pappa), 2 på grillning 5.
×