Jump to content

Krolleg

Forumdeltagare
  • Posts

    1,116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Krolleg last won the day on February 4 2023

Krolleg had the most liked content!

Reputation

6 Neutral

About Krolleg

  • Birthday 05/05/1985

Contact Methods

  • MSN
    krolleg@hotmail.com
  • Website URL
    http://airman.filefanatic.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kön
    Kille
  • Plats
    Grästorp

Profile Fields

  • Namn
    Kristoffer Gustafsson
  • Ort
    Grästorp
  • Locost-status
    Har byggt locost

Recent Profile Visitors

13,705 profile views
  1. Det kommer aldrig att gå att suga ur luften ur den torra väven det kommer alltid att vara luft mellan de torra fibrerna. Luftbubblor som blir är luften som finns i epoxyn, den syns inte under vanligt atmosfärstryck men blir till stora bubblor under vacuum. För att eliminera detta är det väldigt viktigt att vacuumsuga epoxyn, när jag gör det låter jag pumpen stå å jobba på -1 bar och då kan jag se bubblorna bli stora, åka till utan för att spräckas. Det ser ut som det kokar. Att bara låta epoxyn vara i vacuum utan pumpen gående har inte samma effekt, varför vet jag inte 🙂 Jag brukar låta epoxyn stå och "koka" i vacuum en stund tills alla bubblor är borta, brukar ta ca 10 min. Har man inte möjlighet att ha epoxyn i vacuum kan man redusera vacuumet till -0,5bar när man gör delen så blir inte bubblorna lika stora.
  2. Krolleg

    Sålda

    Tjena. Bytte dessa mot 5-punk bälten istället. Plus att nu är bilen såld sedan ett bra tag så dessa har bara legat i några år å samlat damm :)
  3. Krolleg

    Sålda

    2st röda sparco 2" bälten. användes i 3 somrar så dom är i nyskick 400+ev frakt för båda kontakt via mail eller tel. krolleg85@gmail.com 070-2219842
  4. Jag har röda liggande
  5. Har glömt kolla forumet på några dagar men jörgen bock i klubben har dom numera
  6. Du borde ju kunna ut å köra en sväng samtidigt som du med mycket gas och mycket broms får ordentlig värme i bromsarna, kanske sliter bort om du fått sådan "glasad" yta? Du har race/fast road belägg på bilen nu. Dessa är det som sitter där http://www.motorsport-tools.com/wilwood-powerlite-brake-pads-mid-range-smart-pads-race.html
  7. Testa och byt bromsbelägget om det inte fungerar fast du byggt om. Vet andra på forumet som har exakt likadana bromsok (Jocke4U) bland annat. Han har ju reggat och besiktat sin bil med samma ok och samma handbromsspak. Utväxling behövs inte där så det lär inte behövas för dig heller. Beläggen är dessa http://www.motorsport-tools.com/wilwood-powerlite-brake-pads-mid-range-smart-pads-race.html "Fast road / race"
  8. Kan lika gärna skriva ut kontaktuppgifter här. Pontus heter min kompis. pontus@westcoastmotorsport.se 0703571170
  9. Har en kompis som tagit hem några Odyssey PC680 batterier. Lätta och bra batterier perfekt för en seven :) Helt nya och pris för dessa är 1295:- + ev frakt. Intresserade hör av sig till mig så förmedlar jag min kompis telenummer. Mått: 181,5 x 76,3 x 167,8 Vikt: 7kg
  10. Varför inte måla med grundfärg / primer? Det behöver du ju ändå göra innan slutmålningen sedan.
  11. ljuddämparen såld. hittar inte vart jag tar bort inlägget så moderator får gärna rensa :)
  12. Skivbromsar från Ford Sierra ABS / Ford Scorpio vilket betyder att de är lite större än normalt på sierra. 260mm skivor istället för 240mm Bromsoken satt i min sjua i 2 säsonger, nya packningar och gummin i båda oken samt ny kolv i det ena. Skivorna är slitsade och borrade. Bromsbeläggen har mycket kvar på sig. Bromsarna fungerade finfint när dom satt på min bil men sedan har de legat i 2 år. Gratis för den som hämtar dom, kan skicka dom men då står köparen för frakten och den betalas till mig innan jag skickar.
  13. Ska man bara göra en skiva är det enkelt själv, allt du behöver är 1 glasskiva som är tillräckligt stor, epoxy, kolfiberväv, släppmedel och en plan skiva alt extra glaskiva. Lägg ut några lager glasfiber/kolfiber och epoxy på en glasskiva som är penslad med släppmedel. Mätta massan och se till att all luft är borta. På med nästa plana skiva/glaskiva antingen med plast som inte epoxy fäster på eller släppmedel. Lägg sedan tyngden på plattan och vänta tills det härdat. Volá en färdig kompositpanel :) Extra locost är ett lager tunt kolfiber längst ner och sedan t.ex. 300g/m2 huggen glasfiber över. Då ser det ut som kolfiber men kostar mindre.
  14. Dörrarna han inte mer än bli halvklara men nu får nya ägaren ta vid, Bilen hittat ett nytt hem å jag vet att den nya ägaren har varit här inne på forumet och spanat så han kommer säkert ge sig till känna så småningom :)
×
×
  • Create New...