Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  Det är en helt orginal banjo/engelsk/timken axel jag har införskaffat. Den lösa struten är i gjutjärn! Med den behöver en hel del kärlek 😘😍 Idag har jag en finfin Köln/tysk/colone axel i bilen med wilwoodbromsar osv. Kommer att säljas såsmåningom.
 3. Putsa rostfritt

  Fast den är väl mer rödbrun..... sen får du gå på med lumptrissa och polermedel👍 / Jörgen K
 4. Putsa rostfritt

  Ok, då testar jag en brun [emoji3]
 5. Putsa rostfritt

  Jag kör med en brun mjuk trissa som jag inte vet fabrikatet på men kan ta reda på. Den oranga trissan som oxå syns är bättre men inte flexibel ( Norton Blaze)Fanns grå trissor som var bättre men dom är förbjudna sedan några år /Jörgen K
 6. Yesterday
 7. Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  Jag antar att det är en sk. Banjobakaxel. Dvs. växelhuset är en aluminiumklump-- som är bultad till banjoaxeln. Elwa Motors i Sthlm. brukar ha sådana på lager.
 8. Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  Vad är det för sort på lättviktaren? /T
 9. Jakes Lättviktsbygge, i trafik!

  Nämen titta vad jag var och hämtade idag... 34kg på vågen utan bromsar, torde bli strax över 40 med den bromsetupen jag har idag + hjulen som jag inte vet va de väger just nu men nog fan ska det bli bra mycket lättare än de 80kg som jag har fjädrad vikt idag! Skulle förvåna mig kraftigt om jag inte kommer en bra bit under 400kg fulltankad efter detta!
 10. Spartan 2 B-lambda

  Antagligen var det så. Enligt manualerna så skall bara kontaktdonet anslutas till strömmatning och tester görs mot olika stift i kontakten. Jag fick fel värden på lambdan och på TPS. Efter många mejl till/från ExtraEfi så kom då förslaget att tvärtemot vad som skrivs - koppla kontakten till styrboxen och spänning på. Hu det bar emot... men jag fick i alla fall 5v ut på lambdan och på TPS. ExtraEfi säger att styrboxen endast skickar ut 5v. När jag fick rätta värden så var jorden med in i boxen, innan mättes det mot sensorjord. Snart är det dags för start och jag hoppas att inget "sket" sig med boxen. /bengt
 11. MEV Rocket

  Hur har det gått?
 12. 92 GTR

  vore kul att veta exact hur bred den var , hoppas den där är mycket bredare än min
 13. 92 GTR

  Jag hittade en bild på facebook idag som är åt ditt håll...
 14. Putsa rostfritt

  Jag hade bandage förbi kollektion förrut men nu slutade jag tidigare och det är rätt fult under. Vad kan man använda för att putsa. Jag har provat med autosol och trasa men det biter inte ett dugg. Jag har för mig att smederna som svetsar rostfritt har nån trissa som ut lite som svart spettekaka [emoji16] Kan det vara nåt?
 15. Kinnekulle 2017 - Diskussion

  Tack alla grymma som var med och styrde upp dessa två dagar!
 16. Japp, har haft den i någon vecka och den funkar bättre än min gamla. De levererade inte så snabbt som de lovade men tog ansvar för det så jag är har inget att klaga på alls. Jag är kanonnöjd med min nya tvätt! Det var läckage som tog livet av min gamla tvätt så jag har också kollat att avtappningskranen är ORDENTLIGT tätad. Inga problem med den nya alls, det såg jättebra ut.
 17. Du skall alltid vara värst Fege!
 18. Känns som motor är av samma typ men turbo tillkommer Skickat från min Z Pro via Tapatalk
 19. Det krävs alltid registreringsbesiktning om man byter motor (till en annan typ). Besiktningsorganet avgör vad som krävs, ofta vill man ha intyg från SFRO på att bytet är OK. I detta fall kanske effekten blir ungefär samma men vridmomentet ökar troligen. Gustaf
 20. Last week
 21. TreeBee trehjuling

  vet inte hur många regbes på amatörbyggda dom har gjort tills nu för dom fick inte göra detta för 3 år sedan. i vbg så har dom erfarenhet av detta och det brukar vara ett plus.
 22. TreeBee trehjuling

  Det som dom endast ska kolla på vid regbesiktning är papperna ifrån sfro2 och följa dom ,kolla upp om det finns nåt påpekande som ska ha fixxats till regbes, väga, kolla lampor ,belysning ,däckdim ,hjulbas , spårvidd, chassienr osv. Om dom följer regelverket som TS har så brukar det inte ta så lång tid ,min regbes tog 15-20min och 30min datorknackande och 3 timmar senare så fanns bilen i registret.
 23. TreeBee trehjuling

  och bilprovningen i vänersborg funkar fint, med din bil blir det inga problem.
 24. TreeBee trehjuling

  Fordonsprovarna i Göteborg är kanon! Fråga efter Christer och ta ett snack med honom. Han har järnkoll och litar på Ludde till 100% så det blir inget tjafs.
 25. TreeBee trehjuling

  Hej! Har inte bokat än. Har fått namnen på dem som sköter det på Besikta i Trollhättan. Tänkte ringa och kolla deras attityd innan jag bokar. Ludde rekommenderade Fordonsprovarna i Göteborg. Är det någon som har provat dem? Var de OK? Någon annan bra i Trollhätte/Gbgtrakten? P-G Skickat från min iPhone med Tapatalk
 1. Load more activity
×